ID: 3260745
Tehing: Müüa korter, 3 tuba
Korruseid: 8
Korrus: 5
Tube: 3
Magamistube: 2
Ehitusaasta: 2007
Seisukord: renoveeritud
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 69.8 m²
Hind: 149 000 EUR
EUR/m²: 2 134.67 EUR/m²

Info:

 Harjumaa, Tallinn, Lasnamäe, Vana-Kuuli tn 5, 3 tuba, 5/8, korteriomand, 69,8 m², kivimaja, ehitusaasta 2007, renoveeritud, elektripliit, vann, keskküte, rõdu 10,1 m², avatud köök, külmik, Internet, telefon, kaabelTV, parkimine tasuta, mööbli võimalus, parkett, lift, köögimööbel, pesumasin, panipaik, seinakapp, kinnine hoov, turvauks, naabrivalve, video valve, trepikoda lukus

Lisainfo:

 Müüa ilus ja praktiline korter Lauluväljaku läheduses. Korteris on muudetud planeeringut. Korteris avatud köögiga elutuba, 2 magamistuba, esik, vannituba, suur rõdu (10 m2) ja lisaks keldriboks 2 m2.
Korteri siseviimistlus teostatud väga kvaliteetsete materjalidega. Korteris on parkett. Kasutusel on sundventilatsioon, mis tagab hea sisekliima. Panustatud turvalise elukeskkonna loomisele. Territoorium on piiratud aiaga, trepikoda on fonolukuga suletud, videovalve kogu majaümbruses, korteril korralik uks eeskujuliku lukusüsteemiga.
Autode parkimine on võimalik maja ees asuvas tõkkepuuga parklas.
Maja taga on kõrghaljastusega hoov ja laste mänguväljakud.
Logistiliselt on asukoht suurepärane, kesklinn ca 12 minuti bussisõidu kaugusel, aga samas on maja ümbruses suur piirkond täis rohelust, mis ulatub Kadrioru ja Piritani.
Poed, koolid, lasteaiad jne on kõik lühikese jalutuskäigu kaugusel.
Korterisse jääb kvaliteetne köögimööbel koos tehnikaga (suur külmik, pliit, ahi, mikrolaineahi, nõudepesumasin ja kubu), suur raamaturiiul (komplektis köögimööbliga) ja kaks suurt panipaika. Huvi korral võib ka ülejäänud mööbli osas läbi rääkida.
Korralikult toimiv KÜ, kelle töö tulemusena on kommunaalmaksed tunduvalt odavamad, kui naabruses asuvatel majadel.
Korter asub täpselt maja keskel, mis tagab stabiilse toatemperatuuri.
virko@7kv.ee

Kontakt:

 Virko Ojamaa,